smartcarrepair.be

Fleet services

 

Smart Repair

Onze hersteltechnieken, waarbij de onderdelen worden gerecupereerd en niet vervangen, garanderen tot 40% minder herstelkost ! Dit zowel bij inlife damage tijdens de levenscyclus van de wagen als bij einde contract. De herstellingen worden gepland binnen de 4 werkdagen. En de meeste smart repairs zijn in 2 uur klaar zodat de bestuurder zelfs kan wachten in onze lounge. Koffie & wifi zijn gratis ter beschikking.


Offerte Gratis & Online

Zelfs voor het bestek hoeft de bestuurder zich niet meer te verplaatsen ! Gewoon enkele schadefoto's op onze website posten en binnen 4 werkuren wordt de offerte verzonden.


Carcheck

Als specialist inzake beoordeling van voertuigschades maken wij een gedetailleerd fotodossier als inventaris van de toestand van de wagen bij bestuurderswissel, einde contract of einde levenscyclus.

Bovendien stellen we de bestuurder in kennis van de vigerende reglementeringen omtrent 'gebruik als een goed huisvader'. Een sensibilisering die een rechtstreeks positief resultaat heeft op de schadekost van uw vloot.  

Onze cloud-applicatie laat toe om in real time en vanop elke plaats een correct beeld te hebben van uw voertuigenpark.

De nieuwste tablet-technologie laat toe om deze carchecks zowel in onze site als op locatie uit te voeren.


Reconditioning

Voor een nieuwe medewerker is het motiverend om een gebruikte wagen te ontvangen die er zo goed als nieuw uitziet, maar met wat kilometers op de teller.
Volgens jouw opdracht herconditioneren wij de wagen voor de nieuwe bestuurder tot bijna nieuw. Hierbij denken we aan nicotinegeur, vlekken op zetels, vuil interieur ...

Meer info


Vervangwagens

Ook al is de hersteltijd bijzonder kort, soms kan een vervangwagen erg handig zijn : de trip naar de luchthaven voor een geplande zakentrip, die dag geplande klantbezoeken ...

De vervangwagen staat ter beschikking op onze locatie of kan geleverd worden.


Pickup & delivery

Onze jockeys zorgen met veel plezier voor de pickup of delivery van de bestuurder of zijn wagen.

Meer inlichtingen omtrent ons fleet-concept via info@smartcarrepair.be


Fleetservices
Fleetservices
Menu